top of page
  • Writer's pictureRonald Gabrielsen

TUSENER FRELST I FLYKTNINGLEIRER


Budskapet om fredsfysten Jesus er på fremmarsj i Sør Sudans flyktningeleirer. Tusener har tatt imot Jesus og blitt døpt. Svært mange nye menigheter og husfellesskap er blitt startet og hungeren etter Guds ord er stor – men de mangler Bibler.


Isaac Badai er vår hovedkontakt i dette arbeidet og for en tid siden sponset vi ham med en motorsykkel. Dette har gjort det mye lettere for ham å komme seg rundt i disse flyktningeleirene. Det er fremdeles omkring 1 million mennesker fordelt på 7 store flyktningeleirer. Disse mennesker våger ikke å reise tilbake til sitt hjemland på grunn av borgerkrig og militsgrupper.


Isaac har nå ansvaret for over 40 lokale menigheter, og jobber iherdig for å få ut medarbeidere som kan undervise og lære fra Bibelen. De trenger både sykler og motorsykler for å nå fram til de forskjellige steder, i tillegg til masse Bibler og Bibeldeler.

Mange i disse flyktningeleirer er helt ukjent med evangeliet, men når de får høre de gode nyheter er det som vann i ørkenen for et krigsherjet folk.


De som blir frelst er sultne etter mer undervisning, men de mangler både forkynnere som kan undervise dem og Bibler.

Bibelen er oversatt til flere av de språk som snakkes i disse flyktningeleirer og vi har allerede evangelister som er villig til å gå. Nå trenger vi bare noen som kan stå sammen med oss i å kjøpe Bibler og hjelpe disse evangelister til å komme seg rundt i disse flyktningeleirene.
6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page