top of page
  • Writer's pictureRonald Gabrielsen

Nye menigheter i flyktningeleirene


Mange nye menigheter vokser enda fram i enkelte områder i flyktningeleirene. Vår medarbeider i nord-Uganda har fått seg ny motorsykkel, og han er veldig aktiv med å holde møter, både i de enkle bølgeblikk- og grasstak-kirker og i store friluftsmøter. De har klart å skaffe seg et høytaleranlegg som de bruker aktivt i de store møtene, og de er svært fokusert på å få de mange nye kristne døpt og få dem aktivt inn i menighetene.


Med hjelp fra våre misjons-partnere har vår medarbeider i nord-Uganda har fått seg ny motorsykkel. Den er til stor hjelp i arbeidet, siden veiene ofte er ganske dårlige.

Vi er veldig takknemlige for de store ting som Gud gjør blant flyktningene fra Sør Sudan som ennå oppholder seg i Uganda. På bildene ser vi en ledersamling i en ny menighet i flyktningeleiren, og også fra ett av de mange stormøtene som broder Isaac holder i mange av flyktningeleirene.


Hjelp oss å fullføre det oppdrag Jesus gav oss!

Du kan være med å bringe evangeliet ut til de unådde stammer


Kanskje du ikke har mulighet til å reise selv, men ved at du er med og støtter økonomisk, gjør du det mulig for våre brennende Jesus-vitner å reise ut.


Du kan også bruke VIPPS for å gi din gave Vår VIPPS-konto er: 70524 (Misjon i Øst-Afrika)

Eller du kan bruke bankgiro: 7322.05.15386 Misjonsforeningen SVARET.

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page