top of page
  • Writer's pictureRonald Gabrielsen

Nye kristne brenner opp sine avguder og magi
Mange av de som søker Herren har hatt kontakt med onde ånder og har brukt mange saker for å troll-binde folket. Nå har de flere steder samlet dette og brenner det slik de gjorde i Efesus da Paulus opplevde vekkelse der. Det står i Apg. 19,19-20: «Ikke så få av dem som hadde drevet med svartekunster, kom med bøkene sine og brente dem mens alle så på. Verdien av dem ble regnet ut og ble til sammen 50 000 sølvpenger. Slik fikk Ordet fremgang og styrke ved Herrens makt.»


Dette opplever evangelistene i tjenesten de står i, og opplever at hele befolkningen blir berørt av Guds kraft. På bildet over brenner evangelist William Deng bål med slike saker, og gjør det med bibelen under armen.


Mange herlige seire de siste månedene.

Jeg er så takknemlig til Herren for alle som har stått sammen med oss, slik at vi har nådd ut til flere nye folkegrupper. Jeg vet at det gleder Jesu hjerte at vi bruker av de velsignelser Han har gitt oss, til å nå lengre ut med evangeliet. Det står så fint om det engelen sa til Kornelius i Ap.gj. 10, 4: «Dine bønner og gaver har steget opp til Gud, så han er blitt minnet om deg!»! Halleluja!

Vi gleder oss over at vi har fått tak i mange bibler nå som evangelistene kan dele ut til de nye kristne som har tatt imot Jesus! De har både engelsk og arabisk som språk og vi trenger ennå mange flere.


Disse Biblene er noe av det som støtten i fra vår misjonsvenner og partnere har gått til. Tenk hvilket privilegium at vi kan være med å gjøre Guds ord tilgjengelig i disse områdene.


Det er også unådde i Kenya

Det har også kommet herlige rapporter fra arbeidet i Kenya. En av våre evangelister der forsøker å nå inn til stammer som bor på den norlige kyststripen mot Somalia. Der er det fremdeles folkegrupper som ikke er nådd med evangeliet og det har vært en stor og vanskelig utfordring å nå disse stammene da det ikke er trygt på grensen. Be for dem som reiser dit.

På bilde over ser vi mange hører evangeliet på et friluftsmøte og evangelisten Robert som ber for mennesker som søker hjelp fra Herren.

10 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page