top of page
  • Writer's pictureRonald Gabrielsen

En velsignet start for teamet som har reist til Maban


Team going to Maban
Vårt team av pionermisjonærer fra Bibelskolen i Juba i Sør Sudan samlet på flyplassen klar til avreise til grensen mellom Sør Sudan og Sudan for å nå ut til en av de ennå ikke nådde folkegruppene der.

Det lille teamet av evangelister som vi sendte opp fra Juba har startet opp blant flyktningene i leiren på grensen mellom Sør Sudan og Sudan. De har fått vist Jesus-filmen i en av leirene, men omkring 100 mennesker kom for å se og 40 var voksne. Det var 22 voksne som søkte Herren Jesus som Mester og Herre, og teamet startet opp bibelundervisning med dem. Vær med i inderlig bønn for disse at de kan vokse i sin nyvunne tro og sitt nye liv.


Det har vært vanskelig å reise i området ved Maban-leiren, da det har vært mye regn og det er blitt svært sølete og vanskelig å komme fra landsby til landsby og vi ber om at det ikke skal vare så lenge med sterkt regn. De er svært glade for responsen så langt, og de ber om fortsatt forbønn. De har startet med å bygge en enkel «kirke» for å samle de nyfrelste og bruke den for møter. Særlig nå i regntiden er det viktig. På bildet ser vi påbegynnelsen av et enkelt bygg for å kunne underviser når det regner eller når solen steker.
Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page