top of page
  • Writer's pictureRonald Gabrielsen

La oss også fortsatt huske på de nye kristne i Maban


Det er herlig å få rapportene om at de helt nye menighetene på grensen mellom Sør Sudan og Sudan vokser og mange både familier og ungdommer forlater Islam og vil leve med Jesus som Mester og Herre i deres liv.

Vi er så takknemlige til Gud for det herlige gjennombruddet som har skjedd blant folket i Maban, og både unge og eldre leser og gransker bibelen. Nå har vi bestilt mange bibler som vi vil få sendt opp til denne nye forsamlingen.


Vi er så glade for at vi sammen med deg, og de andre misjonsvennene våre kan være med å gjøre det Jesus befalte oss å gjøre: «Gå ut i all verden og gjør alle folkeslag til disipler!» (Matt. 28,18) Be spesielt om at vi får inn ekstra midler nå for flere bibler på arabisk og engelsk for de nye kristne der.Nye innfødte misjonærer reiser til Madan-området

Et par av det misjonærteamet som vi sendte inn dit for å starte arbeidet har kommet tilbake til Juba i Sør Sudan, men i stedet for dem har to andre brennende vitner som vår

medarbeider Fermo Ogilla har anbefalt reist dit. De skal fortsette å undervise og bygge opp menigheten her. Vær med i inderlig bønn for dem og løft den nye menigheten fram for Gud. De er nye kristne og har mange muslimer rundt dem som er negative til disse nye disiplene av Jesus her midt i et muslimsk område.


Hjelp oss å fullføre det oppdrag Jesus gav oss!

Du kan være med å bringe evangeliet ut til de unådde stammer


Kanskje du ikke har mulighet til å reise selv, men ved at du er med og støtter økonomisk, gjør du det mulig for våre brennende Jesus-vitner å reise ut.


Du kan også bruke VIPPS for å gi din gave Vår VIPPS-konto er: 70524 (Misjon i Øst-Afrika)

Eller du kan bruke bankgiro: 7322.05.15386 Misjonsforeningen SVARET.8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page